bogne

magsäck som en ärta

Publicerad 2009-11-25 18:48:43 i Allmänt,

Vilken hemsk dag!

Jag har glömt bort att äta något på hela dagen. Jag rusade bort till körskolan vid 10 tiden och glömde bort frukost, sedan gled tiden vidare, hoppade över lunch, sedan var man på möte hos arbetsförmedlingen, sedan hos körskolan igen... där stod man sedan då klockan blev runt 5 och tänkte, varför har jag så ont i magen?

Enkelt, lilla Idas mage, du har ju faktiskt inte ätigt något.

Kommer hem och ville ha en clementin, ojdå, den var helt mjuk och full med grått ludd.

Nej, mina matlagnings kunskaper är inte av det bästa. Ett exemlempel, en dag var jag jätte sugen på kokta ägg, men också ris, så jag tänkte, varför inte blanda? Ett tips: gör ALDRIG det! jätte äckligt. Så i framtiden från min man laga maten, jag komemr endast ställa mig framför spisen om det är kris och jag måste.
Fast ibland är det underhållande att laga mat. Men det är endast i sällskap av min man, allt blir så mycket roligare när man är två.

Klockan är snart 7 på kvällen och jag har fått min dagliga dos av knäckebröd. Vill jag laga mat? eller låt mig ställa om den frågan, har jag råd?

nä.

Men jag åker till päronen imorgon och får göda min ihopkrumplande magsäck med min kära mors underbara matlagning. Det är plus.


Sedan köpte jag fast jag inte alls behöver det eller egentligen har pengar för det. (Det beror på mitt starkt bokälskande humör och cravings efter chiclitteratur). Då får jag ta smällen då helt enkelt! 

"Ps. I Love You", "Där Regnbågen Slutar" Av Cecilia Ahern och
"Den jag ville ha" av Sheila O'Flanagan.

MYS!


lite gnäll

Publicerad 2009-11-21 18:25:41 i Allmänt,Idag har jag varit en såndär fiffig liten hemmafru som tar hand om hemmet och tvättar kläder. Nja, inte riktigt fiffig eller hemmafru än.

Det är en sak jag är ganska trött på att höra. Att folk gnäller om sina liv när allt dom har får att må bra finns precis framför dom. Jag vet själv att jag har varit så, och har vänner till mig som är så och det brådar inget gott genom att hela tiden dra ned sin livssituation när den egentligen är så mycket bättre än många andra människors. Såklart får man tycka synd om sig själv, det är väl mest naturligt att man gör då och då, men när det blir så att man blundar för verkligheten så har det nog gott lite för långt.

Jag kan berätta något jag är ganska så bitter på just nu:

Varför är man så begränsad i allt man gör när ens ekonomi är i botten? Varför har det blivit så?

För att arbetsgivare inte vill anställa någon som gick Film och musik på gymnasiet och jobbat på kolmårdens djurpark? haha, nu är jag lite väl bitter, men det är man när knäckebröd är det man lever på!

Så ni som antingen har föräldrar ni bor hos eller en stadig inkomstkälla, snälla, sluta klaga på att era liv suger då det är tröttsamt att höra och gör så ni blir så negativa människor, allt ni egentligen har för välmående finns precis framför er.

Haha, ibland måste man avreagera sig när vintern står bakom dörren.

Framsteg!

Publicerad 2009-11-19 08:32:52 i Allmänt,

Nu har jag gjort 5 av 18 körlektioner och måste säga att jag verkligen gör framsteg! Trodde jag skulle vara absolut den sämsta föraren i världen, men med så lätt körda bilar som dom har på körskolan så finns inte det att nämna. Snart är körkortet där i handen (hoppas jag).

Nu ska jag bröla med rösten inför söndagens gudstjänst. Ska bli kul!

Körkortsrullandet av koncentration

Publicerad 2009-11-16 23:45:14 i Allmänt,

Imorgon börjar jag med körkortet! Äntligen är den långa väntan över, och att få övningsköra för första gången imorgon är spännande. Jag kommer ta intensivutbildningen, så jag hoppas det är över innan året är slut.

Idag hade jag och Daniel en sån där, laga mat och se på film kväll. Det känns bra att ha en vän som lagar mat åt en när man är hemma med influensa. En stark kryddad kyckling soppa med glass till efterrätt! mums! Orange County och Björn Bröder var på filmschemat.

NÄ! Jag saknar min man. Men, det kommer dröja två veckor innan vi ses igen så jag får "suck it in" och sluta gnälla.

Jag har en fisande katt i mitt knä.För en gångs skull lever man igen.

wedding!

Publicerad 2009-11-11 20:08:22 i Allmänt,Jag (och Robbin) har börjat tänka på hur den där dagen man gifter sig kommer se ut.

Kolla in den här otroligt fina bloggen! Linn inspirerar mig mycket i sin blogg om hur ett bröllop kan se ut, så ifall du är nyfiken, ta en tur dit.
Typ denna klänning, är jätte fin, och är kortare än den traditionella bröllopsklänningen.
Skulle vilja ha på mig en sådan fast med blått band runt midjan och ett par riktigt högklackade blå skor på den speciella dagen :P Men planer kan alltid ändras!
Snart så..

Publicerad 2009-11-08 22:14:16 i Allmänt,

Det är som att trycka på paus knappen på en kontroll eller på bandspelaren. Då knappen är intryckt så stängs allt annat av. Så är det varje gång då min fästman Robbin åker in till lumpen.

Många frågar oss "Hur orkar ni?"

"Kärlek"

Det är väl tillräckligt?

Synd att för många saker som lumpen eller distansförhållanden gör att kärleken bara rinner ned i sanden, genom fingrarna. Men inte för alla! Dom som är envisa som åsnor och har en stark vilja så funkar det.

Nu är det inte många gånger kvar han åker ifrån mig. Snart slipper man sitta tidigt på morgonen och undra hur resten av dagen, veckan och månaden kommer att gå.


yepp, nån som har saknat någon så?


Om

Min profilbild

Ida

Målar, spelar musik, sjunger och är en sån där som tycker om att göra mycket saker.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela