bogne

kötta på vecka

Publicerad 2010-05-08 20:01:38 i Allmänt,Denna vecka har varit helt sjuk. Jag har jobbat 52 tim mån-fre. Hur mycket blir det på en månad? 208 timmar.

Har ett extrajobb som lokalvårdare, där jag hoppar in där det behövs. Vilket betyder att jag kan hamna var som helst och när som helst. Läste precis Underbara Claras blogginlägg om att vara "hemmafru". Gå gärna in och läs det, jag tycker det är värt att tänka på. Efter en sådan här vecka är det bra att ta sig en funderare varför man tar sådana jobb där man stressar upp sig efter pengar, fritid och välmående.

Jag avskyr att höra när folk klagar. Möter kollegor som längtar efter veckans slut redan när måndagen är kommen. Själv står man där, taggad att ens få arbete och ha en sysselsättning. När helgen kommer så är det Kolmårdens djurpark som gäller, och det är DET man längtar efter.

Men jag håller med Clara, man mår SÅ mycket bättre med en arbetssituation som endast kräver 6 tim av din dag. Jag har många arbetsdagar som är 12 timmar långa, jag säger bara, det är tur jag har min älskade Robbin, annars skulle jag inte klara av att jobba sådana dagar. Särskilt som lokalvårdare och dra med sig en tung och osmidig pansarliknande dammsugare så man får ryggskott ända tills tårna värker.

Hurra för den arbetande familjen som inte har tid för sina ungar.... NOT!

Jag vill inte bli som den vanliga svensson familjen.


nä nu ska jag nog vila upp mig inför nästa vecka!Om

Min profilbild

Ida

Målar, spelar musik, sjunger och är en sån där som tycker om att göra mycket saker.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela