bogne

sneak peak på senaste målning

Publicerad 2011-05-11 13:17:34 i Allmänt,

Sitter och skriver teori inför kommande rapport. Förvaltningsobjekt, here I come!
Förövrigt, visar jag en liten snutt på mitt senaste verk. Den är inte klar än, men jag postar väl hela snart.
sås

Konstig dag

Publicerad 2011-05-08 01:01:22 i Allmänt,

Visar mitt senaste verk/ "snabb" målning. Gjord på ca 1,5 timme. Testade denna gång lite teknik med penseln, lite olika drag och sådant. Istället för att hålla på med smudge-verktyget.
Idag har det varit en konstig dag. Efter tentamen som var imorse var jag helt slut, tanken var att jag skulle ta en tupplur. Det slutade med att jag vaknade upp kl 22. Så nu är det dags att krypa ned igen, för nu har jag stillat mitt målar humör.
sås

Klurigt värre

Publicerad 2011-05-06 13:40:48 i Allmänt,

Det där med att minnas saker är helt hopplöst för mig. Försök få mig och minnas en föreläsning eller återberätta ett minne och jag failar totalt, om jag inte sitter som på nålar eller skriver upp precis allt i detalj. Man skulle ha en super hjärna som min ninja, han kan läsa ett stycke och minnas stora delar av den. Men jag tror det är för han läser så fruktansvärt långsamt.

Kan säga så här: Tiden det tar för ninjan att läsa en text hinner jag läsa den 10 gånger om.
Visst är det kul att läsa snabbt, fast min hjärna tröttnar väldigt fort om jag läser långsammare. Det blir liksom någon konstig upprepning av varenda ord, och är de något jag avskyr är det upprepning i texter.
Samtidigt beundrar jag verkligen människor som har bra minne, det är en egenskap jag vill bli bättre på. Tror jag dagdrömmer för mycket för att lyckas dock!
Därför är det klurigt värre att sitta och plugga och försöka komma på HUR jag ska minnas allt. Tips är välkommna!
sås

fläskigt värre

Publicerad 2011-05-05 20:42:25 i Allmänt,

Blaj!
Sitter och försöker plugga till processer och IT tentamen som är nu på lördag. Det går fläskigt dåligt.
Försöker muntra upp mig själv genom att spendera ohälsosamt mycket tid på att titta på fina bloggar, bilder och en nyfunnen addiction till Vampire Diaries! Det är mumma. Nedan kommer det som jag tittat på idag.
Titta så fint man kan ha hemma. Så vill jag ha det hemma, rustik blandat med antikt och kontraster. Niice!
Förresten, har jag planer på att skaffa tattuering. Vilket jag haft vääldigt länge nu. Något sådant här kanske?
Eller något sånt här?
sås

Tankar om sedan

Publicerad 2011-05-04 13:39:32 i Allmänt,

Idag delar jag med mig om lite tankar och framtida mål.
Har märkt bara under några månader hur jag utvecklats i min målnings stil. Det beror nog på att jag jag en dag bestämde mig för att testa nya penslar, mönster och stilar. Men framför allt att jag vågade satsa på något som jag trodde jag inte klarade av. Just nu är det stora målet som frambringar mycket upprymdhet, måla stora terräng och miljö bilder! Som jag inte kommer ge exempel på för de ser just nu ut som crap. Men nedan är bilder som jag faktiskt inte trodde skulle funka för mig, men som jag idag ser tillbaka och är i alla fall hyfsad nöjd med.

(alla bilder är beskärda, full storlek dyker upp på mitt deviantart konto här.)
Ser grymt fram emot att få flytta till en ny lägenhet! För denna gång är det ingen hyreslägenhet. Inget ont om att bo i hyreslägenhet, för det är ganska soft (förutom den feta hyreskostnaden som kryper in i brevlådan och skapar eko i plånboken). Men det jag menar är då att man får sätta sin egen prägel på det.
Har planer om att bli utbytesstudent under mitt 3e eller 4e år som jag studerar på universitetet. Har engagerat mig i styrelsen för SAKS, sitter med som terminsråd, har ansökt om att bli internationell fadder till andra utbytesstudenter och... thats it. Tycker om att ha flera bollar i luften.
Har tänkt väldigt mycket på att börja fota igen. Tappade sugen då jag fick prova och fota med en Canon 5D Mark II, med ett carl zeiss objektiv, det är den fetaste av kameror. Så kommer man där med sin Nikon D60 med standard objektiv 18-55mm och leker riddare. Ehh, snacka om glädje dödare. Men det i sig är ju en utmaning :)
Tills nästa gång,
Mer foton och work in progress bilder!

Om

Min profilbild

Ida

Målar, spelar musik, sjunger och är en sån där som tycker om att göra mycket saker.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela