bogne

Utekravallen

Publicerad 2012-05-06 12:30:00 i Vardag,

Har haft en sjukt underhållande helg! I fredags så anordnades UK, som är en utekravall för studenter vid LiU. Där fick man se en av de största discokulorna existerande och uppleva drinktroulett, sedan en väldigt underhållande kö till bajamajorna.

Hiss: Discokulan i amfiteatern och de underbart mjuka sittpuffarna vid gräset. Självklart sällkapet också!
Diss: Lök-vodka, behöver jag säga mer?
Kvällens citat: "In, kissa, ut!"



IT-dagarna aka LINK

Publicerad 2012-05-06 11:54:11 i Allmänt, LINKdagarna, Projekt,

Hoppsan! Uppehåll, igen.

Är en sån filur som gärna är aktiv i mån av tid här på bloggen (tänkte mig stockholmsdialekt i mitt huvud här). Har sysslat med väldigt mycket saker sen senast:

IT-dagarna eller som det snart kommer byta namn till, LINK. LINK är en arbetsmarknadsdag som kommer annordnas under hösten 2012, och är till för de som både läser IT inom universitetet och gymnasiet. Ett tillfälle att knyta kontakter och se vilka jobbmöjligheter och liknande det finns inom IT, där företagsrepresentanter kommer och presenterar sig för studenter. Jag sitter som marknadsföringsansvarig för detta stora event vilket jag finner sjukt spännande! Känner det är mycket nytt och tänka på, men framför allt är det skapandet av en stor kampanj som lockar mig.

För inte så länge sedan så hade vi skifte till ny styrelse för programmet där jag åtog mig att återigen bli marknadsföringsansvarig och näringslivsansvarig ett år till.

Har så mycket tankar och idéer om möjligheter som kan utföras! Entreprenören i mig vill ut och utforska och skapa nytt.





Om

Min profilbild

Ida

Målar, spelar musik, sjunger och är en sån där som tycker om att göra mycket saker.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela