bogne

Inspiration

Publicerad 2010-01-29 17:02:25 i Allmänt,

yesh!

Jag är väldigt, väldigt inspirerad av dom unga och äldre människor jag möter på mitt jobb som kvällsväkmästare på Kulturskolan i Norrköping. Jag själv är faschinerad över den kreativa talang som de människorna man möter har.

Vilket gör att man själv önskade att man som 8-åring skulle fortsatt plinkat och plonkat på vårt piano vi hade hemma. Men tyvärr fanns det ingen musikskola i min hemstad jag bodde i då.

Så jag fick nöja mig med att spela klarinett på de 40 min musiklektioner vi fick av skolan. Jag kommer ihåg hur frustrerad jag var att det inte fanns mer tid att spela musik. Jag minns också hur frustrerad jag blev att dom som var i min musik grupp (klarinetterna :P) var otroligt sega på att lära sig noter, nya stycken och tekniken.

Jag sa till min lärare ifall det var okej om jag kunde få öva hemma, det fick jag efter många om och men från min far och mor som trodde dom skulle störas av oljudet när jag skulle öva på klarinetten, så fick jag öva hemma.

Det hela slutade med att jag lärde mig noter och lärde upp mitt gehör alldeles själv. Men en dag så började man årskurs 6:an och inte längre fick ta del av musiken. Min mor och far tyckte det var alldeles för dyrt att köpa klarinetten jag lärt mig spela på. Den dagen var inte kul, för det var den dagen jag glömde mer och mer om noter och musik.

Men jag har ändå inte gett upp hoppet att få spela piano, gitarr och klarinett igen efter detta lååånga uppehåll. Se det så, jag behöll mitt gehör och sjunger idag för svenska kyrkan på söndagar. Men! Vad jag saknar att dra ett gitarr att det kliar i fingrarna ^^

kött nu ska jag gå och handla!Klumpig dag idag

Publicerad 2010-01-28 16:45:51 i Allmänt,

Ibland har man sådana där klump dagar, då allt verkligen lyckas antingen ramla och gå sönder, du hittar inte vad du söker och blir irriterad väldigt snabbt. En sådan dag idag.

Jag saknar Photoshop något enormt. Jag har sedan jag ominstallerade min dator inte kunnat använda den licens jag har för mitt Photoshop pga "restfiler" av ominstallations skivan som ligger och kvar och skräpar. Men det är så krångligt att ta bort och fixa det. Så jag tar det den dagen jag inte har en sån där klump dag då allting går fel. Så jag målade lite i Paint. Tjohoo! Det var grymt kul ^^Nu ska jag gå till jobbet utan mitt passeringskort som min sambo har i bilen som står vid hans jobb just nu och jag börjar om cirka en timme. Mys!

Blogg silence

Publicerad 2010-01-21 14:01:56 i Allmänt,

Kallas det "blogg silence"? Yesh.

Vad har jag hållt hus med egentligen?

Är sjuk
. Fått infektion i kroppen gång på gång och har inte vart frisk sedan en mörk dag i Oktober då jag fick en mildare version av halsfluss, eller som jag misstänker var körtelfeber. Vad är körtelfeber? Det är typ samma symptom som halsfluss, skillnaden att du efter infektionen tar mycket längre tid på att bli återställd, upp till 3-4 veckor om du har otur. I mitt fall insjuknade jag i influensa, förkylningar, luftrörskatarr osv.

Jag borde bli sjuksköterska, grymt kul och läsa och ta reda på vad man fått för infektioner och hur dom påverkar en.

Haha, det låter nästan som om jag blivit döende. Men saken är den när man har en infektion i kroppen som ALDRIG ger sig så mår man inte bra. Jag är en person som gillar att röra på mig och ge mig ut och springa då och då. Men så fort jag gör någon som helst fysiskt aktivitet idag får jag svårt att andas och väldigt trött. Det är frustrerande!

MEN, jag gillar verkligen inte att klaga och det är inte det jag gör heller.

Ska gå till vårdcentralen och ta lite prover.


Se det från den ljusa sidan, idag väger jag den vikt jag alltid velat göra, det vill säga 5 kilo lättare.

Vill du gå ned i vikt? Bli sjuk!
skämt osido.

Om

Min profilbild

Ida

Målar, spelar musik, sjunger och är en sån där som tycker om att göra mycket saker.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela