bogne

Sminka ovven

Publicerad 2012-08-16 01:43:09 i Målningar,

Har målat på min ovve. Kunde inte sova så jag beslutade mig för att ta fram färg och penslar och måla nåt snyggt till kommande nolle-p. Är så grymt taggad inför detta det är sjukt! Har fått lite försmak då jag haft möten på campus nu mån-ons och får se LinTek påbörja sitt nolle-p. Massa teknologer som springer runt och leker riddare typ. På måndag smäller det för mitt program och det ska bli kul att bli fadder i två veckor till vettskrämda n0llan!

3. Something you adore

Publicerad 2012-08-09 17:23:34 i Photo a day,

Det kanske inte är så svårt att gissa det här, men jag smälter av bara tanken att få måla och skapa. Speciellt nu när det har varit en lång tid sedan jag tog fram mina penslar och något torra färger.

Ser fram emot att kladda med färg och knåpa ihop snygga färgskalor! Kreativitet här kommer jag!

2. Breakfast

Publicerad 2012-08-08 19:03:07 i LINKdagarna, Photo a day,

Min frukost kan se ut så här ibland. Inte mycket till världen men det är smällar man får ta antar jag. Något som jag absolut avgudar är stora färska frukostar där man kan sitta i timtal och frossa i pålägg, yoghurt och frukt! Nomom.

Under koppen står anteckningar om marknadsföringsstrategi för LINK för den som är nyfiken.

Prata på du

Publicerad 2012-08-03 18:59:26 i LINKdagarna, Vardag,

Jahopp, inte mycket att tillägga då.

Juste, ingen bild idag på temat "breakfast" men den dyker nog upp imorgon! Kan berätta lite om vad som händer då: imorgon är det kickoff för ledningsgruppen av LINK! Det kommer bli en sjukt spännande dag med bl.a. paintball och höghöjdsbana. Framförallt kommer det bli kul och lära känna de andra i gruppen bättre.

Sedan bär det av mot sommarstugan och spendera den grillandes vid elden för att sedan svalka sig i sjön. Nice!

Hursomhelst, detta kommer bli en spännande helg på många sätt då jag också tar mitt pick och pack och flyttar in i ny lägenhet på söndag. Detta blir min andra "långledighet" från jobbet, vilket uppskattas väldigt mycket just nu. Blev lite kreativ med min almanacka också, resultat nedan:

1. You

Publicerad 2012-08-02 13:31:02 i Photo a day, moi,

Då börjar vi denna sega start med moi! Det här är en bild på mig tagen vid King's Cross Station i London för inte så länge sedan. Besökte perrong 9 3/4 och fick känna sig som en äkta trollkarl! Inte riktigt kanske, men pirr i magen för att det blev lite nostalgi. Det kommer säkerligen dyka upp ett helt montage med bilder från London-resan inom en snar framtid för den som är nyfiken.

Om

Min profilbild

Ida

Målar, spelar musik, sjunger och är en sån där som tycker om att göra mycket saker.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela