bogne

lägenhets jakten har börjat

Publicerad 2010-03-09 20:42:21 i Allmänt,

Vad händer för intressant?

Letar lägenhet med fästman och tre katter. Vilken otrolig resa till vuxenvärlden, då vi troligtvis kommer sköta hela affären själva. Vi kommer satsa mest på en bostadsrätt, då hyresrätter i norrköping verkligen är.. ska vi säga svindyra? Då pungar jag hellre ut med en summa pengar och får ned månads hyran 1-2 tusenlappar.

Sedan är flytten från en insats lägenhet på 30kvm till en större billig tvåa väldigt behövligt.

Vi var på en visning av en hyresrätt igår. En liten visning som symboliserade startskottet för jakten på ny lägenhet. Vilken mardrömsresa det var, aldrig mer. Dom som hyr lägenheten idag ger oss en skräckhistoria om att deras förråd i källaren blivit bestulen på värdefulla saker. "Ja, om ni ska bo här så var beredda och köp bra lås, man vet aldrig vem det kan hända"

Hehe.

Blir man sugen att hyra den lägenheten då? Nej.

Kommer boka ett möte med banken och skaffa ännu mer vuxenpoäng. Så otoroligt bra det känns när man faktiskt får snurr på livet igen efter en svacka med arbetslöshet.


Så, nu ska jag upp tidigt och jobba hela dagen imorgon. Har räknat ut att jag kommer jobba totalt 13 timmar imorgon. Tjohoo för timanställningar!

köttsås och lasange tillsvidare

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ida

Målar, spelar musik, sjunger och är en sån där som tycker om att göra mycket saker.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela